אתמול אכלתי ארוחת ערב מיוחדת.
כזו, שלא זוכים לאכול כל יום, מידיהם שך שני שפים שהגיעו מדרום אמריקה, או אם להיות מדויקת יותר - מפרו.
יש משהו מאד מרגש בלטעום מאכלים ומנות מתרבויות וממדינות אחרות.
אתמול זו הייתה פרו, שבשיתוף פעולה עם מלון שרתון ת"א מביאה את מאכליה אלינו לצלחת, כדי שכולנו נוכל לחגוג את שבוע הקולינריה הפרואנית בארץ.
ערב הפתיחה לחגיגות נערך אתמול בערב, במעמד שגריר פרו בישראל, גוסטבו אורטו.
המסעדה המארחת היא מסעדת אוליב ליף שבמלון שרתון ת"א, מסעדה שנמצאת ממש מול חוף ימה של תל אביב, ומספקת אוכל טוב, אוויר נפלא במרפסת שבחוץ, ושקיעה מופלאה.
את ארוחת הערב אתמול אכלנו באולם הפנימי והאלגנטי, שגם הוא משקיף לים התיכון.
החוויה בערב בפתיחה הייתה מקסימה במיוחד, בזכות המוזמנים, האווירה האלגנטית והיוקרתית, והאוכל המיוחד.
במסעדה יוגש בשבוע הקרוב תפריט על טהרת המטבח הפרואני, תפריט מיוחד וחגיגי , אשר נבנה ע"י שני השפים של מלון שרתון לימה שבפרו, שף פייטרו לואיס ריקסה קמפוס (שני משמאל) ושף האנס באלבין סיירה(שני מימין), שהגיעו במיוחד לישראל לחגיגות, ובנו תפריט פרואני כשר.
Chef Peitro Luis Ricse Campos and chef Hans Balvin Sierra |
מה טעמנו בארוחה החגיגית אתמול?
למנה עיקרית הוגשו צלעות טלה משגעות, ולקינוח - סופגניות פרואניות כשלצידן סורבה פסיפלורה וריבת חבושים.
ספינג', מישהו? :)
חגיגות המטבח הפרואני יתקיימו בין התאריכים 15-24 לאוגוסט במסעדת הדגל של מלון שרתון תל אביב , אוליב ליף.
התפריטים הפרואנים יוגשו לצד התפריט הרגיל של המסעדה ויהיו זמינים בצהריים ובערב, בין הימים א'-ה'.
תפריט ארוחת צהריים (12:30-15:00)
תפריט ארוחת ערב (19:00-22:30)
אוליב ליף (במלון שרתון)
הירקון 115 , תל אביב
טלפון להזמנת מקומות: 03-5219300
תודה למלון שרתון, לשפים, ולשגרירות פרו על האירוח והחוויה :)
תגובות
הוסף רשומת תגובה